Mardrömmar

Sidor: << < (3/4) > >>

Nizhoni:

Det där har jag också funderat på, ja varför chokladen inte smälter. Men jag tror det gäller all choklad, för i de chokladrecept jag prövat så har det varit vanlig choklad och den har inte smält om den varit hel eller hackad. Har iofs inte ännu prövat med riktigt mörk choklad som >70%, den passade inte mig alls när det begav sig men nu är den god!  :drool:

Choklad.  :inlove:

hemul:

Hmmmm. Vet man vad de har för kryddor i Maryland Cookies?  :clapgrin:

Fjällmor:

engelska kakor, kallas originalet tror jag

http://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Poster/2009/1/17_Mammas_engelska_kakor.html

hur de sen blev cookies, minns jag inte

 :shake_head:

men, om chokladen vet jag!
Den smälter i ugnen och stelnar igen såklart!

 :thumbsup:

hemul:

Jaså? Men det brukar ju vara små kantiga bitar. Om den smälter, borde den inte blanda sig mer med omgivningen?

Tack för receptet. Är det alltså bara kanel? Det smakar som... mera.  :lol:

idalinda:

kom på att vi gjorde dessa till jul  :wave:,
jag använde kanske hälften mandel med.
Gott blev det !

Sidor: << < (3/4) > >>