Rökt älgkött?

Sidor: << < (2/3) > >>

MiaP:

Om du är rädd för gångarna i älglevern kan du ju alltid mala till färs och göra leverfärsbiffar med äggulor och grädde som Wallenbergare ungefär, men glöm inte att lägga levern i mjölk en timme innan du mal den. Går även att köra i food-processor.

 :wave: :yay:

Nizhoni:

Varför ska man lägga den i mjölk?  :confused3:

Så jag kan mala levern med min matberedare, med riv-verktyget då? Många frågor blir det.  :blush:

Det lät väldigt gott och bra med leverfärsbiffar.  :nod-yes:  :drool:

hemul:

Har du svårt att se gångarna, hur ska du då klara rå leverfärs?  :lol:

MiaP:

 :moose:

Lägg den i mjölk för att den ska bli mildare i smaken.

Och använd kniven inte rivskivan.


hemul:

Är älglever gott? Den är hårdare än nötlever va?

Sidor: << < (2/3) > >>