Det här med förändrat smaksinne - vin

Sidor: << < (2/2)

skogsstjrna:

Man får dricka det i små glas. Till en bit mörk choklad, eller några jordgubbar. Mums!
Eftersom vi vant oss av med så mycket sötma är det inte så svårt att hålla det till ett litet glas. Då blir det drygt och räcker länge - alltså kan man unna sig en dyrare flaska. Visst har jag en övertygande argumentation?  :biggrin1:
Det sagt gillar jag Grahams.  :whistle:

hemul:

Det var inte speciellt sött, faktiskt.

Cowboy:

Jag har förstått att rödvin är bra på flera vis och inte sött. Till det föreslår jag en god ost t.ex. gorgonzola eller ädelost.
Till chokladen passar whisky bra den är inte söt. Själv tar jag gärna en maltwhisky den är smakrik men det finns ju även mildare varianter.
Eftersom jag har diabetes och testar mitt blodsocker vet jag att detta ger ett bra blodsocker på morron efter.

Ät drick njut och må bra!

skogsstjrna:

Hm, har aldrig testat choklad och whisky ihop. Får kanske bli en Lafroigh (stavn?) imorgon då, med en ruta 70-procentare.  :crazy:

Sidor: << < (2/2)