citrondröm från Finland

Sidor: << < (6/8) > >>

idalinda:

Man kan baka till midsommar också, smakar lika gott då  :wave:

Mynlen:

nu har jag lagt en "fyllning" i ugnen. Dvs bara fyllnignen, ingen botten och ingen ananas. jag vill veta hur det smakar. Passar det gör jag den till svärföräldrarnas besök på torsdag. Dvs gör jag den imorgon :) Ingen socker eller stevia, däremot sukrin.  Kesellan jag har var mager, tog sen 2 dl creme fraiche som ju är ganska tjock (det här märket iallafall, därför gillar jag den) och 1 dl grädde ist för 3 dl gräddfil.



hemul:

Och vem ska äta upp den här provfyllningen då?  :cheeky:

Mynlen:

jag har smakat en del. Imorgon resten för Idalinda säger den är godast kallnat  :lick:

Mynlen:

jag har inte smakat den med ananas än MEN.. jag gjorde dubbel sats för degen verkade så litet pga jag bara har pajform modell större. Så resten av degen och fyllningen gjorde jag i muffinformar (silikon) och dom blev GODA!  I eftermiddag kommer svärisarna och då ska vi smaka.

Jag hade i sukrin ist för stevia och socker och det blir jättebra. Sen hade jag kesella och philadelphiaost och creme fraiche för det var det jag hade i kylen :)

Men detta är en farlig rätt. Väldigt god...  :redface:


Sidor: << < (6/8) > >>