Mängd kolhydrater i Lindt choklad!

Sidor: << < (6/7) > >>

Ekub:

För att svara på din fråga LO, så är väl lecitinet till för att hålla ihop kakan. Eller om det är för konsistensen? Samma sak kanske  :lol1: Ja något sådant är det men det finns choklad utan lecitin också  :nod-yes:

hemul:

Det står ju i menyn däruppe i webshopen.  :rolleyes:
http://www.therawchocolateshop.com/postage.asp

Ekub:

Haha tack  :smile: Orkade inte leta sa jag ju  :smack: Det var ju inte farligt nä fast jag tror kanske inte det lönar sig att beställa från England så värst mycket. Finns ju fler sorter att välja mellan men tror det är hugget som stucket prismässigt.

Linika:

Min favoritchoklad är Kallari 85%  :inlove:
Köper den på belgiska pralinboden, och alla ingredienserna är ekologiska :) Kakaomassa, råsocker, kakaosmör och naturlig vanilj.
Den smakar helt gudomligt. Inte alls beskt! Mycket mjukare och mildare i smaken än alla Lindt-varianter jag har provat. Nu för tiden handlar jag nästan bara choklad på belgiska  :laugh:

hemul:

Och detta underbara ställe finns i Göteborg antar jag?

Sidor: << < (6/7) > >>